Vasluian beat, cu permis fals, prins ”zburând” prin localitate cu aproape 100 km/h

Un bărbat din Vaslui a fost depistat prin localitatea Leţcani la volanul unui autoturism cu viteza de peste 90 km/h, beat, dar şi cu carnet de conducere fals, relatează ziaruldeiasi.ro

Acesta are vârsta de 26 de ani şi locuieşte întrun sat din judeţul Vaslui. 

“La data de 6 august, poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au depistat un tânăr, de 26 de ani, din judeţul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DE 583, în localitatea Leţcani, cu viteza de 92 km/h, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. Tânărul a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autorităţile din România, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti au rezultat suspiciuni privind autenticitatea documentului şi s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasa un comentariu