Vasile Cîtea: Partidul Social Democrat reprezintă o “garanţie” serioasă pentru români!

Partidul Social Democrat a hotărât intrarea la guvernare având un obiectiv concret: salvarea ţării de la ruşine şi de la intrarea în incapacitate de plată.

După cum se poate vedea din evenimentele petrecute în ultimul timp, în Partidul Naţional Liberal s-a declanşat săptămâna “cuţitelor lungi”, cu perspective pentru luna “cuţitelor lungi” şi anul “cuţitelor lungi”.

Partidul Social Democrat va lansa programul de guvernare în care va spune clar şi răspicat faptul că:Pensionari ai României, pensiile se vor plăti fără probleme, iar de la 1 ianuarie se vor mări. Era nevoie doar de o rectificare bugetară pentru a nu se suspenda plata pensiilor, rectificarea putând-o face un Guvern cu drepturi depline. Situaţia de la Ministerul Muncii a fost datorată ultimei rectificări prin care, putem spune, fostul premier Cîţu şi-a “cumpărat” voturile la congresul PNL.

Părinţi şi copii ai României, nimeni nu va lua fondurile de la alocaţiile de stat pentru a asigura plata altor obligaţii de natură financiară, ba, mai mult, alocaţiile se vor mări aşa încât actele normative votate de Legislativ să poată intra, treptat, în vigoare.Partidul Social Democrat garantează aceste măsuri cât şi alte măsuri de ordin social, măsuri necesare pentru ca populaţia ţării să poată trece iarna cu bine.

Tocmai din aceasta cauză Partidul Social Democrat va prelua conducerea Ministerului Muncii.Nu în ultimul rând, s-a precizat faptul că PSD a preluat toate ministerele de forţă din viitorul Guvern.

Problema este pusă greşit. Ministerul de Finanţe a fost preluat pentru ca ţara să nu se mai împrumute la dobânzi înrobitoare pentru generaţiile viitoare şi pentru ca ţara să nu între în incapacitate de plată.PSD a preluat Ministerul Transporturilor pentru ca investiţiile în infrastructură rutieră şi feroviară să nu fie făcute doar pe hârtie ci să se regăsească şi în teritoriu.

PSD a preluat Ministerul Sănătăţii pentru a pregăti, cum se cuvine, anunţatul val 5 de îmbolnăviri. Și da, PSD a preluat Ministerul Apărării pentru a fi o garanţie puternică faţă de partenerii strategici că armata va continua înzestrarea şi că graniţa de est a NATO va fi apărată în mod corespunzător şi cu profesionalism.

Lasa un comentariu