Vasile Cîtea: Copreședenție ZERO!!!

Ar trebui să fim mândri că suntem copiați, imitați și plagiați. Nu suntem mândri, suntem triști. Pentru că peneliștii care conduc țara nu pot isca absolut nicio idee originală, valabilă pentru relansarea economiei. Copiază în mod servil și neconstructiv ideile programului social – democrat, fără să adâncească subtilitatea argumentelor noastre.

Întrebarea este de ce PUTEREA nu are puterea de a concepe viitorul românilor?
În ce vor investi liberalii? Ce locuri de muncă vor crea?

Infrastructură rutieră, educație, irigații, creșterea capitalului autohton, credite, sprijinirea Imm – urilor, agricultura, consum- sunt puncte neatinse sau neexplicate în schița penelistă de revigorare a vieții economice românești. Totul aduce a compunere școlară mediocră.

O sumă de amețeli amestecate într-un soi de progam politic care nu are nicio legatură cu un plan de relansare economică.

Locuri de muncă? Da, am văzut deja consilieri ministeriali proveniți din industria frizerie – manichiură – pedichiură.

Investitorii? Da, am văzut deja milioane de măști chinezești nechirurgicale, achiziționate de prietenii liberali și aruncate pe piață.

Peneliștii s-au acoperit cu autoritatea prezidențială, ca și cum președintele republicii ar avea atribuții în zona economică. Nu are, dar suna bine pentru că o cooperare, oricare ar fi ea, face frumos la populație a cărei inteligență nu trebuie, totuși, subapreciată.

Este un sfat cât de cât, dezinteresat.

Comunicat

Deputat Cîtea Vasile, membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport și vicepreședinte în Comisia pentru tehnologia informației

Lasa un comentariu