Vara aceasta poți încerca aceste 5 jocuri de păcănele

Vara este sinonimă cu distracția, iar păcănelele reprezintă una dintre cele mai accesibile forme de divertisment. Datorită progresului tehnicii, acum poți juca la sloturi, prin intermediul dispozitivelor mobile, de oriunde te-ai afla: în parc, pe plajă, pe munte, la grătar.

Iată 5 jocuri pe care le poți încerca de acasă, sau în timp ce te relaxezi în aer liber:

„3 Secret Cities” este inspirat din legendele orașelor ascunse în jungla amazoniană, în care orice pas greșit, la propriu, îți poate aduce moartea. Pictograma panterei care sare din desiș cu ghearele scoase, gata să te înhațe, spune totul despre pericolele care te pândesc. Totuși, merită să riști pentru comorile secrete din cele trei locații misterioase, care sunt asociate cu mai multe niveluri ale premiilor.

Există trei tipuri de pictograme Free Spins, fiecare reprezentând un templu asemănător cu cele mayașe. În cazul în care se opresc pe rolele 1 și 3, ele fie declanșează un premiu în bani (trebuie să alegi între cele două), fie îți asigură avansarea la următoarea locație. Minim trei „Free Spins” inițiază o secvență de rotiri gratuite cu multiplicator la alegere. Moneda cu simbol sacru este Wild în acest slot.

„Attila the Hun” este un slot cu tematică istorică. Grila devine câmpul de luptă dintre huni și romani în cazul în care pe role se opresc doi reprezentanți ai oștilor adverse. Dacă se întâlnesc doi luptători obișnuiți, se declanșează secvența „Small Battle Free Spins”. În schimb, dacă sunt puși față în față cei doi generali, Attila și Aetius, încep „Big Battle Free Spins”, care aduce câștiguri epice.

Cuvântul cheie al acestui slot este „Respin”. De fiecare date când pe ecran se oprește un soldat, indiferent din care tabără provine, acesta devine Walking Wild. Concret, el avansează cu o poziție în direcția în care se uită o dată cu fiecare rotire. Seria de rotiri suplimentare se încheie atunci când luptătorul iese de pe grilă. Este unul dintre cele mai interesante sloturi din ofertele cazinourilor străine licențiate în România.

„20 Golden Coins” nu este un joc cu fructe obișnuit, pentru că are 20 de linii de plată și o rolă, a cincea, care poate furniza o surpriză în orice moment. Dacă nu conține un simbol implicat într-o combinație câștigătoare, ea se poate roti din nou în cadrul aceleiași runde, oferindu-ți o șansă în plus de a alinia pictograme care plătesc.

Pe lângă simbolurile Wild (șeptarul) și Scatter (steluța), jocul are o funcție specială … de aur. Dacă pe ultima rolă se oprește o pușculiță în formă de porc, atunci colectezi toate monedele de pe ecran, în cazul în care există. Monedele sunt, de fapt, premii cash, cu valoare de la 10 la 500. 

„15 Crystal Roses: A Tale of Love” este o poveste de dragoste între un prinț și o prințesă, construită în jurul simbolisticii trandafirului: dacă pe ecran se opresc 15 trandafiri de cristal, factorul de multiplicare ajunge la x100, pentru nu mai puțin de 15 învârtiri gratuite (Legendary Free Spins). Prințesa și prințul sunt simbolurile care plătesc cel mai bine. Cinci prințese oprite pe role aduc un câștig de 40 de ori miza, iar cinci prinți plătesc x20.

Inima de cristal este simbol Wild. Aleator, unele rotiri beneficiază de factor multiplicator, caz în care pe role apare o inimă care indică valoarea multiplicării câștigului (dacă există un câștig).

Lasa un comentariu