USR si-a desemnat candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale

Președintele USR, Dan Barna a fost desemnat prezidențiabil, în timp ce, pe locul secund s-a situat senatorul USR, Mihai Goțiu. De la Congres nu au lipsit momentele amuzante. Delegații au votat dacă să urmărească meciul Simonei Halep și au stat cu ochii și pe ședința paralelă de la PLUS, unde s-a luat decizia ca până la finalizarea negocierilor să își desemneze propriul candidat la prezidențiale. Pe la Congres a trecut și fostul președinte, Nicușor Dan. Să își vadă foștii colegi și să-și facă lobby pentru o viitoare candidatură la Primăria Capitalei.

Congresul, exercițiu de imagine pentru Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna a câștigat competiția internă fără prea multe emoții.

Așa cum era de așteptat, Congresul a fost un prim exercițiu de imagine pentru Barna în lupta pentru Cotroceni. A fost încă de la începutul zilei în mijlocul atenției. A făcut poze cu delegații din filiale, a stat de vorba cu presa și a încercat să câștige simpatia colegilor prin discursul presărat cu trimiteri la filme de acțiune.

Acum, Barna așteaptă și decizia celor din PLUS, pentru a intra oficial în cursa prezidențială. La Congres, Barna a purtat pantofii norocoși, pe care ar trebui să îi poarte și peste două săptămâni, când Cioloș și colegii de partid, aleg soarta prezidențiabilului.

Lasa un comentariu