USAMV va deschide un magazin, în campusul universităţii, cu produse proprii

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi va deschide un magazin, în care vor fi comercializate produse alimentare, naturale şi ieftine, obţinute din materii prime provenite din fermele proprii.

„Lucrăm la proiectarea unui magazin alimentar pentru prezentarea şi vânzarea produselor proprii din fermele universităţii, din atelierele de microproducţie şi va fi un cadru, sperăm noi, foarte apreciat atât de adulţi cât şi de copii”, a declarat prof. univ. dr. Eugen Ulea, prorector cu dezvoltarea instituţională.

În urma activităţilor desfăşurate în fermele şi atelierele de microproducţie ale facultăţilor de Agricultură, Horticultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară, studenţii şi cadrele didactice obţin diverse produse, cum ar fi preparate din carne, lactate, produse de panificaţie, legume, fructe, vin dar şi răsaduri, puieţi sau viţă de vie, notează agerpres.ro.

Toate aceste produse „made by USAMV Iaşi” vor fi comercializate în magazinul care va fi deschis chiar în campusul universităţii.

Lasa un comentariu