Urmărire ca în filme pentru prinderea unui șofer băut și fără permis

La data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Iași, împreuncă cu un polițist local, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Iași, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, s-a procedat la urmărirea autoturismului, care a fost identificat abandonat pe raza municipiului Iași.

Ulterior bărbatul care ar fi condus autoturismului a fost depistat și identificat în persoana unui bărbat, de 30 de ani, din municipiul Iași, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, notează realitateadeiasi.net.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările continuă.

Lasa un comentariu