UPDATE Revoltă la Dinamo! Amicalul cu FC Voluntari, anulat! „Câinii” au refuzat să intre pe teren: toate detaliile de la Săftica

Dinamo avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren! Partida nu se mai dispută, anunță surse autorizate GSP.ro!

UPDATE 18:10: Amicalul a fost anulat, dar ședința începută la 16:30 continuă. Problema e legată, evident de bani. S-ar fi deplasat acolo și reprezentanții din programul socios „DDB”. Sursele GSP.ro susțin că acolo s-ar afla inclusiv Andrei Gerea, fostul ministru al Energiei și al Economiei, care e membru în proiectul socios, relatează gsp.ro

UPDATE, ora 17:50! E sigur! Amicalul „câinilor” de azi nu se mai dispută, din cauza protestului inopinat pe care fotbaliștii l-au pus la cale. Aceștia sunt nemulțumiți de restanțele salariale interminabile cu care se confruntă. 

UPDATE ora 17:30: Șanse infime ca meciul să se mai dispute azi. Negocierile dintre jucători și conducere continuă. Se discută în continuare la Săftica între jucători și șefi, cele două părți nu reușesc să ajungă la un consens. Vom reveni cu noutăți din „cazanul încins” de la Dinamo!

***

Dinamoviștii nu vor să joace în această seară cu ilfovenii, amenințând cu greva. Alb-roșiii nu mai vor să intre pe teren, din cauza faptului că nu și-au primit toate salariile restante. 

Ieri a expirat termenul pentru plata salariilor către jucători, care ar fi trebuit achitate dintr-o garanție de 500.000 de euro, bani pe care urmau să-i ofere investitorii reprezentați de Juan Jose Melero Martin. În cele din urmă, suma nu a mai fost virată în conturile clubului.

Din informațiile GSP.RO, jucătorii negociază în aceste momente cu oficialii clubului în baza de la Săftica. Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a fost chemat de urgență pentru a rezolva problema!

Lasa un comentariu