Universitatea Craiova s-a dezlănțuit pe terenul celor de la Poli Iași, scor 5-2

Foto: Facebook - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 5-2 (3-0), sâmbătă seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.

Au marcat: Cosmin Frăsinescu (52), Manuel De Iriondo (69), respectiv Luis Niţu (10), Alexandru Cicâldău (16 – penalty), Mihai Bălaşa (22), Nicuşor Bancu (82), Elvir Koljic (88).

Universitatea a avut un început foarte bun de meci, marcând de trei ori în prima jumătate de oră, prin Luis Niţu (10), Alexandru Cicâldău (16 – penalty) şi Mihai Bălaşa (22). Poli, care a ratat câteva ocazii mari de gol, a avut un debut bun de repriză secundă şi a reuşit să înscrie de două ori, prin Cosmin Frăsinescu (52), fost jucător al Universităţii, şi argentinianul Manuel De Iriondo (69), la primul gol în Liga I.

Echipa antrenată de Corneliu Papură a rezistat forcingului ieşenilor şi a tranşat soarta partidei după ce a mai înscris de două ori pe contre, prin căpitanul Nicuşor Bancu (82) şi bosniacul Elvir Koljic (88).

Universitatea şi-a consolidat poziţia secundă, după a treia victorie consecutivă din 2020.

Politehnica a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie, un egal şi zece înfrângeri, acesta fiind al optulea eşec la rând.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Lasa un comentariu