Universitatea „Al. I. Cuza” expertizează Corpul B cu 420.000 de lei

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi a început o serie de expertize necesare pentru a putea realiza un proiect de reabilitare a Corpului B, cel aflat vizavi de Palatul Universitar, construit încă din secolul trecut. 

Conform unei licitaţii, UAIC vrea să achiziţioneze servicii de expertiză tehnică a clădirii pentru stabilirea riscului seismic şi soluţiilor necesare pentru reabilitarea sau consolidarea obiectivului, conţinând ridicare topografică, studii geo, relevee, probe şi expertiză tehnică, notează ziaruldeiasi.ro.

UAIC pune la bătaie circa 420.000 de lei pentru a realiza lucrările. Ofertele pot fi depuse până la data de 18 ianuarie, iar acestea trebuie să fie valabile pentru trei luni de zile, toată documentaţia tehnică fiind disponibilă pe SEAP.

Criteriile de atribuire nu sunt doar preţul cel mai mic, ţinându-se cont şi de implicarea în proiect a unui expert tehnico-profesional pe construcţii, cât şi experienţa acestuia, aceleaşi criterii fiind atribuite şi experţilor din domeniul instalaţiilor sau instalaţii de utilizare a gazelor. 

Lasa un comentariu