Unde şi-a ascuns un cetăţean moldovean bulentinul fals pe care l-a cumpărat cu 100 de euro

Bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte. Intenţia bărbatului era de a-şi găsi un loc de muncă în U.E.

Poliţiştii de frontieră ieşeni, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, efectuează cercetări în privinţa unui bărbat asupra căruia a fost descoperită o carte de identitate românească falsă.

Luni, 9 noiembrie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat un cetăţean moldovean, în vârstă de 30 de ani, scrie adevarul.ro.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit, ocazie cu care a fost descoperită în bagajele personale, într-un recipient pentru mâncare, o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentul este fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat cartea de identitate în timp ce se afla la muncă în R. Moldova, plătind suma de 100 de euro unei persoane ale cărei date de identitate nu le cunoaşte.

Acesta a mai spus faptul că urma să o folosească pe teritoriul statelor membre U.E. în vederea găsirii unui loc de muncă mai bine plătit.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.

Lasa un comentariu