Un tânăr din America își caută părinții la Pașcani. A fost abandonat într-o scară de bloc, la câteva zile de la naștere

Un tanar nascut in urma cu 28 de ani la Pascani si abandonat in scara blocului G6, de pe strada Izvoarelor din municipiu, isi cauta acum parintii. Ioan Iordan, adoptat de o familie din America, a facut un apel pe retelele de socializare, in speranta ca ii va gasi pe cei care i-au dat viata. In postarea care a devenit foarte cunoscuta in comunitatea pascaneana in numai 24 de ore, Ioan spune asa:

SALUTĂRI din Tennesse, SUA

Numele meu a fost IORDAN IOAN.

M-am născut în orașul PAȘCANI, județul IAȘI, la data de 30 decembrie 1993. Părinții mei biologici nu au fost identificați niciodată deoarece pe 3 ianuarie 1994, am fost găsit pe scara blocului G6 de pe strada Izvoarelor din Pașcani. Imediat am fost dus la spitalul de pediatrie unde am fost tratat de probleme respiratorii. De aici am fost transferat la orfelinat și într-un final am fost adoptat de minunata mea familie în noiembrie 1995. Visul meu este să îmi cunosc familia biologică!! Știu cât de mici sunt șansele de a găsi pe cinevat!! Totuși sper prin intermediul acestei pagini ca anunțul meu să fie foarte mult DISTRIBUIT în orașul și județul meu natal. Poate cineva știe ceva, poate voi fi recunoscut. Dacă rudele mele văd acest anunț, vă rog să luați legătura cu mine. Nu vă caut pentru a vă judeca, vă caut pentru a vă cunoaște. Am nevoie să îmi cunosc trecutul, rădăcinile și motivul pentru care nu am rămas alături de voi”.

Comentariile au curs fara oprire, iar unul dintre internauti, un barbat din municipiu a precizat ca isi aduce aminte de bebelusul abandonat, deoarece chiar el l-ar fi gasit.

Imi aduc perfect aminte cum te am gasit pe saniuta la noi la usa. Sora mea te a luat in brate si te a adus in casa…aveai un biletel in paturica care erai infasat ..Scria doar atit ..Imi cer iertare …dar nu pot trece cu el granita. Atunci am banuit ca mama ta era din Rep Moldova sau Rusia ptr k in acea vreme f multe persoane se ocupau cu un asa zis comert ….Mama mea te-a dus la maternitatea din Pascani” precizeaza barbatul.

De asemenea, numele tanarului nu ar fi cel real, ci mai mult unul pus de cei de la spital avand in vedere faptul ca micutul a fost gasit in seara cand preotul a venit cu ajunul de Boboteaza, spune acelasi pascanean. Astfel, bebelusul ar fi primit numele de Ioan Iordan, evenimentul petrecandu-se in preajma acestei sarbatori.

Anuntul tanarului a fost publicat pe pagina unei organizatii nonprofit – Copiii niciodată uitați ai României. Cei care au detalii despre parintii baiatului pot trimite mesaje pe aceasta pagina.

BIT TV incearca in zilele urmatoare sa afle mai multe amanunte, daca povestea este reala si daca cele puse in mediul online se confirma.

Sursa: bittv.info

Lasa un comentariu