Un tânăr de 25 de ani din București care pipăia femei și apoi fugea a fost reținut

Un tânăr bănuit că atunci când se afla pe stradă atingea femeile în zonele intime și apoi fugea a fost reținut.

Polițiștii l-au găsit în urma reclamației unei femei și au constatat că bărbatul este cercetat și în alt dosar de agresiune sexuală.

Luni, polițiștii din cadrul Secției 26 au reținut un bărbat de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Tânărul de 25 de ani a fost reținut după ce tot luni, în jurul prânzului, prin apel 112, o femeie de 34 de ani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o, într-o zonă intimă, după care a fugit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe tânăr și l-au dus la audieri.

Ce spune Poliția Capitalei

„La data de 3 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Secției 26 au reținut un bărbat de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.45, prin apel 112, o femeie de 34 de ani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o, într-o zonă intimă, după care a fugit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe făptuitor,  un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri. Tânărul  este cercetat și într-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală  fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza sectorului 4, ar fi agresat sexual, în același mod, o altă femeie, de 25 de ani. Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere”.

Bărbatul este cercetat și într-un alt dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot în Sectorul 4, a agresat sexual, în același mod, o femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Citește și O femeie de 92 de ani a fost violată de un bărbat din Botoșani chiar în noaptea de Revelion

Lasa un comentariu