Un tânăr a făcut propunere de căsătorie în faţa unei alte femei: în întuneric, nu şi-a recunoscut iubita

Cerere în căsătorie romantică, pe întuneric. Un tânăr chinez a pregătit cu atenţie momentul în care urma să facă pasul cel mare şi să îi pună iubitei sale întrebarea cea mare.

Însă lucrurile au luat o turnură neaşteptată când, din cauza întunericului, acesta şi-a confundat viitoarea soţie cu o altă femeie. Băiatul a îngenuncheat, cu un buchet de flori în mână, şi şi-a mărturisit dragostea pentru femeia visurilor sale. Însă, în întuneric, nu a realizat că cere în căsătorie persoana greşită, relatează Mirror.

În ciuda stângăciei sale, lucrurile au decurs bine și au avut un final fericit.

Sursa: AloIași

Citește și Guvernanţii vor să le dea bugetarilor liber şi pe 29 noiembrie. Vezi lista zilele libere pentru anul 2021!

O nouă zi liberă în 2021. Pe bugetari îi aşteaptă o nouă mini-vacanţă. Guvernanţii vor să le dea liber şi pe 29 noiembrie.

Conform surselor Observator, o Hotărâre de Guvern privind acordarea unei zile libere pe 29 noiembrie este în avizare. O decizie definitivă ar putea fi luată săptămâna viitoare spun surse din executiv.

„Având în vedere că zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile libere stabilite prin Codul Muncii și că în acest an cele 2 zile pică în zilele de marți și miercuri, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a transmis în avizare externă proiectul de HG pentru ca ziua de luni, 29 noiembrie 2021, să fie nelucrătoare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii.

Lasa un comentariu