Un şofer din Tătăraşi a fugit de poliţişti. Vezi unde a fost prins

Un şofer din Iaşi care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost prins în cele din urmă, chiar dacă a ajuns la el acasă.

În jurul orei 21.20, patrula de poliţie făcuse semn să oprească unei Toyota Land Cruiser pe bulevardul Chimiei, însă bărbatul de la volan a călcat acceleraţia, scrie ziaruldeiasi.ro.

Poliţia l-a ajuns din urmă chiar când a parcat în faţa casei sale de pe strada Vasile Lupu, unde a fugit imediat în casă. Acesta fugea de poliţie deoarece avea permisul suspendat.

„La data de 6 mai, poliţiştii Secţiei 4 Iaşi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Iaşi au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism. Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor, sa procedat la urmărirea autoturismului. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 51 de ani, din municipiul Iaşi, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicul pe drumurile publice“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar pe – nal pentru conducere fără permis.

Lasa un comentariu