EXCLUSIV: Un polițist de la Secția IV, în stare de ebrietate, implicat într-o bătaie cu bâte și lopeți în Tătărași

Bătaie în toată regula în Tătărași, pe strada Eternitate. Un polițist de la Secția IV, aflat în stare de ebrietate, după cum spun vecinii, ar fi provocat un scandal monstru cu vecinii. Potrivit martorilor, agentul de poliție Ionel Onuțu l-ar fi luat la bătaie pe un vecin cu care se certa de mai mult timp. Agentul de poliție l-ar fi bătut pe vecinul său cu o bâtă. Acesta ar fi ripostat la rândul său. În cele din urmă, ambii bărbați ar fi ajuns la spital.

Agentul Ionel Onutu si-ar fi snopit in bataie vecinul

”Într-adevăr avem o victimă cu traumatism cranian minor. În urma investigațiilor, s-a luat decizia de a fi trimis acasă”, a declarat doctor Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgență ”Nicolae Oblu” din Iași. Aceasta ar fi starea agentului de poliție Ionel Onuțu, care în prezent se află la audieri la Secția IV de Poliție.

Colegii acestuia au adus de la locul faptei și o lopată plină cu sânge. Potrivit martorilor, victima agentului de poliție ar fi mult mai gravă, aceasta fiind luată de la locul faptei cu un echipaj de ambulanță. IPJ Iași a confirmat altercația și a dispus o anchetă. ”Deocamdată nu pot să vă spun mai multe. Facem niște verificări. Înțeleg că a fost o altercație cu un vecin. Cel mai probabil nu are legatură cu serviciul. Ceva de pe la bloc de acolo s-au certat, dar colegii care sunt de serviciu fac verificări în privința asta. Dar mai multe nu pot să vă spun deocamdată”, a declarat comisarul Costel Gîtlan, șeful IPJ Iași.

Lasa un comentariu