Un nou serviciu de livrări – primești acasă oala de mâncare

Nu prea mai ai timp să gătești, dar vrei să oferi întregii tale familii mâncare cu gustul de acasă? Vrei să petreci mai mult timp cu ai tăi și mai puțin în bucătărie? Sau poate ești plecat mai mereu, dar ți-ai dori să găsești mâncare gătită în frigider atunci când ajungi acasă?

Un serviciu de livrări din Iași a lansat Meniul Family, prin care poți comanda mâncare la oală, pentru toată familia. Porțiile de mâncare pornesc de la 900 de grame și sunt gândite pentru o familie cu 4-6 membri. Printre preparatele din meniu se numără atât tipuri de mâncare tradițională, cât și produse din bucătăria internațională, pentru toate gusturile. 

„Dopo Poco Family este un meniu dedicat, în special, familiilor care doresc să petreacă mai mult timp de calitate împreună și să scape de o grijă cotidiană care le poate ocupa destul de mult timp: gătitul. Pentru ele, am gândit această soluție de a găti și livra acasă mâncare la oală pentru a le oferi, pe de o parte, experiența meselor mari luate în familie, dar și posibilitatea de a se bucura de mâncare gătită, cu gustul de acasă. Fiecare preparat este livrat în ambajale individuale de cantitate mare, aproape 1 kg pentru felurile principale și 2.4 litri pentru ciorbe, astfel încât să ajungă pentru toți membrii familiei sau pentru mai multe zile. Avantajul este că gătim fiecare preparat doar după ce preluăm comanda, astfel încât să asigurăm prospețimea pe un timp cât mai îndelungat.”

Prezent de 13 ani pe piața locală, Dopo Poco a lansat de curând Meniul Family și se bucură deja să fie prezent pe mesele clienților. 

„Am primit reacții pozitive de la primii clienți care au comandat oala de mâncare din meniul nostru de familie. Ba mai mult, ne-a surprins că am primit comenzi și de la clienți care nu au familii mari, dar și-au dorit să aibă pe masă mâncare ca cea gătită în casă, mai ales că prețul pentru porția la oală este avantajos.”, au declarat reprezentanții Dopo Poco.

Curios să vezi ce conține o oală de mâncare? Click aici!  (https://www.dopopoco.ro/iasi/dopo-poco-family)

Lasa un comentariu