Un copil de 5 ani din Bârlad se zbate între viaţă şi moarte după ce a băut o soluţie pentru deparazitarea oilor. A crezut că e suc

Un copil în de 5 ani din Bârlad se zbate între viaţă şi moarte după ce a băut soluţie pentru deparazitarea oilor. Micuţul a crezut că bea suc.

Ambulanţa din Bârlad a fost solicitată sâmbătă după-amiază, 25 septembrie, în localitatea Unteşti acolo unde un băiat în vârstă de 5 ani s-a intoxicat accidental cu soluţie pentru deparazitarea oilor. Micuţul a confundat sticla cu soluţia toxică cu una cu suc.

Copilul a fost găsit inconştient, instabil hemodinamic și respirator. Acesta a fost stabilizat în ambulanţă şi transportat la spitalul din Bârlad. Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul „Sf. Maria” din Iași pentru tratament de specialitate. Copilul se află într-o stare foarte gravă.

Sursa: Observator

Citește și VIDEO și FOTO. Situație alarmantă la Spitalul de Boli infecțioase Iași! Niciun pat liber la ATI!

Situație fără precedent la Iași unde noaptea trecută a fost una de foc pentru cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Aici nu mai este niciun pat liber la Terapie Intensivă, în spital iar Unitatea Mobilă ATI  care a fost instalată din iarnă, în curte, are deja  ocupate 4 locuri din cele 12. Peste 80 de pacienți au fost testați în ultima gardă iar peste jumătate au necesitat internare și tratament de specialitate. 99 la sută dintre pacienți sunt tineri și nevaccinați.

Lasa un comentariu