Un copil de 12 ani, dat dispărut în județul Botoșani a fost găsit la 60 km de casă

Poliția Română a postat un mesaj despre dispariția a unui copil din județul Botoșani, care a fost găsit la aproximativ 60 km de casă.

După anunțarea dispariției, colegii noștri adună cât mai multe indicii care ar ajuta la găsirea minorului. Începând de la vârstă (în cazul prezentat,12 ani), continuând cu semnalmentele, înălțimea, greutatea, culoarea părului și inclusiv semnele particulare, toate sunt foarte importante. Orice detaliu contează! Vestimentația la momentul plecării este un alt punct-cheie în găsirea unei persoane dispărute. Mediatizarea este benefică. Cu cât mai mulți „ochi”, cu atât mai mare șansa de găsire a minorului. În acest caz, 60 de polițiști, sprijiniții de jandarmi, voluntari și doi câini specializați în descoperirea persoanelor după urmă, au efectuat căutări pe 350 de hectare de teren. Nimeni nu s-a oprit din căutări până când copilul a fost găsit teafăr. Mulțumim tuturor pentru implicare.

Citește și Plata cu PET relansată la magazinele Carrefour România

Carrefour România a relansat caravana Plata cu PET în parteneriat cu liderul pieței locale de băuturi, Coca-Cola HBC România. 

Clienții Carrefour din Iași vor putea face din nou Plata cu PET în perioada 17-23 noiembrie. Ei vor putea schimba PET-urile cu fructe și legume românești la stația de colectare din hipermarketul Carrefour, aflat pe Șoseaua Păcurari, numărul 121. Iar pentru fiecare recipient de apă rPET DORNA, produs din plastic 100% reciclat și 100% reciclabil, primesc o cantitate dublă de fructe și legume. Plata cu PET a fost lansată în premieră de Carrefour România în în anul 2019, ca parte din programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic și a fost întâmpinată cu interes de către clienți. în primele două ediții s-au colectat peste 370.000 de PET-uri și s-au dat la schimb peste 92 de tone de fructe și legume românești în 14 hipermarketuri. 

Lasa un comentariu