Un bătrân din Galați a ars de viu în propria locuință

A fost panică, seara trecută, într-un bloc din municipiul Galaţi! O garsonieră a fost înghiţită de flăcări, iar zeci de persoane au fost evacuate în frig, în toiul nopţii, după ce fumul a inundat întreaga scară. Proprietarul garsonierei, un bătrân de 70 de ani, a suferit arsuri severe şi n-a mai putut fi salvat de medicii sosiţi la faţa locului.

În jurul orei 23.00, s-a instalat panica în blocul de garsoniere cu zece etaje. Flăcările mari se vedeau în tot cartierul, iar fumul gros degajat a inundat scara. Echipajele de poliţişti şi jandarmi sosite la faţa locului au bătut din uşă în uşă şi i-au evacuat pe locatari.

Eugen Chirita – purtator cuvant ISU Galați: Un incendiu s-a produs la o garsonieră la etajul 9 a unui bloc cu 10 etaje. Au fost evacuate, de fapt s-au autoevacuat cu ajutorul poliţiştilor aproximativ 30 de persoane.

Cei mai mulţi se pregăteau de culcare, iar când s-au trezit cu poliţia şi jandarmeria la uşă s-au speriat teribil. După ce au aflat ce se întâmplă, au ieşit cum au apucat în stradă.

Bătrân găsit mort în garsoniera mistuită de flăcări

După aproximativ 30 de minute, pompierii au reuşit să localizeze incendiul. În garsoniera care a luat foc locuia un bărbat de 70 de ani. A fost prins în capcana de foc şi a suferit arsuri severe. Medicii au încercat să-l salveze, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Adrian Malacu – UPU SMURD Galați: Un bărbat de 70 de ani, stop cardio-respirator. ireversibil la manevrele de resuscitate. A început Poliţia, am continuat noi 40-50 de minute, fără rezultat. Din cauza intoxicaţiei, dar şi din cauza arsurilor.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit incendiul.

Citește și VIDEO. Un mort şi cinci răniţi, în urma unui accident la Mogoşeşti Siret

Lasa un comentariu