Un bătrân de 73 de ani s-a aruncat sub tren pentru că nu putea trece peste moartea soției sale

Poveste de dragoste încheiată tragic in Arad.

Un bătrân de 73 de ani s-a aruncat în fata trenului pentru că nu a putut trece peste moartea soției, femeia cu care trăise mai bine de 50 de ani.

Cuprins de singurătate, omul s-a aruncat în fața unui tren, chiar în depoul din oraș. Un martor a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns imediat medicii SMURD și polițiștii de la Transporturi.

Rănit grav si inconștient, bătrânul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Arad.

Sursa: Antena3

Citește și VIDEO: Momentul în care pietonul este spulberat cu peste 180 km/oră, de tânărul de 19 ani

Momentul în care pietonul este spulberat cu peste 180 km/oră! Accidentul înfiorător de pe bulevardul Independenței, în urma căruia un pieton a fost pur și simplu sfârtecat a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. ATENȚIE! Videoclipul are impact emoțional puternic.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum pietonul se asigură înainte de a traversa strada pe trecere, regulamentar, deși este trecut de miezul nopții, iar bulevardul este liber.

Înainte de a ajunge pe trotuarul celălalt, o mașină condusă cu viteză foarte mare de un tânăr de 19 ani se apropie. Pietonul grăbește pasul, iar impactul are loc într-o fracțiune de secundă.

Lasa un comentariu