Un bărbat este căutat de poliție pentru că a luat 6000 de euro, găsiți în fanta unui bancomat

Polițiștii timișoreni caută un bărbat care a luat 6000 de euro, bani pe care un cetățean care vroia să-i depună în contul personal i-a lăsat, din greșeală, în locașul unui bancomat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt, însă individul, care purta mască sanitară și ochelari de soare nu a fost încă identificat.

Potrivit polițiștilor, luna trecută, în data de 26 octombrie, un cetățean a intrat în sucursala unei bănci, din Timișoara, pentru a depune în contul personal suma de 6.000 euro. După ce banii au fost depuși, bancomatul a respins depunerea, iar suma de bani a rămas în interiorul locașului. Bărbatul respectiv nu și-a dat seama că banii au rămas în fanta ATM-ului și a plecat.

În urma acestuia, în bancă a intrat un alt bărbat, care, în momentul în care a încercat să folosească bancomatul respectiv a observat suma de bani.

Poliția a cerut sprijinul cetățenilor

Acesta a luat bancnotele și a plecat, gest surprins atât de camera ATM-ului cât și de camerele de supraveghere din unitatea bancară. Victima a reclamat dispariția banilor, iar Poliția a deschis un dosar pentru furt.

Pentru că principalul suspect nu a fost identificat, mai ales că purta mască și ochelari de soare, polițiștii au cerut sprijinul cetățenilor, transmite Gândul.

Citește și 15.000 lei amendă, după ce a aruncat chiștocul de țigară pe geamul mașinii

Lasa un comentariu