Un bărbat a murit de la înţepătura unei albine!

Bărbat omorât de înţepătura unei albine! Un bărbat de 60 de ani din Focşani a murit după ce a fost înţepat de albine, într-o comună din judeţul Vrancea. Acesta se deplasa pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură, relatează Agerpres.

Potrivit IPJ Vrancea, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

,,Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumitreşti au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că o persoană a fost înţepată de albine, fiind în stare de inconştienţă. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că bărbatul de 60 de ani, din municipiul Focşani, venise în localitatea Chiojdeni pentru a deprinde cunoştinţe despre apicultură. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Vrancea care, în urma efectuării manevrelor de resuscitare, a constatat decesul persoanei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului şi examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că nu prezintă leziuni pe corp, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Lasa un comentariu