Uciderea lui George Floyd determină gesturi din ce în ce mai sugestive. Ce a făcut soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian

Soțul Serenei Williams a făcut un gest sugestiv în contextul provocat de uciderea lui George FloydAlexis Ohanian (37 de ani), care este co-fondatorul Reddit, a decis să demisioneze și a cerut ca în locul său să fie numită o persoană de culoare, potrivit digisport.ro

Întrebat de ce a făcut asta, Ohanian a spus că unul dintre argumentele sale este acela că, în calitate de tată, trebuie să fie capabil să-i dea un răspus fiicei sale când aceasta îl va întreba „Cei ai făcut?”

În același timp, soțul Serenei Williams a promis că va dona un milion de dolari asociaţiei non-profit a fostului jucător de fotbal american Colin Kaepernick.

  • Alexis Ohanian s-a căsătorit cu Serena Williams în noiembrie 2017, după ce în septembrie jucătoarea a născut-o pe Alexis Olympia.

Scandalul provocat de moartea lui George Floyd a mobilizat numeroase personalități din lumea sportului

Scandalul provocat de moartea lui George Floyd, un bărbat afro-american, continuă în orașele din SUA, iar numeroase personalități din lumea sportului s-au solidarizat cu protestatarii.

Un exemplu este Michael Jordan (57 de ani). Legenda baschetului mondial, cu o avere estimată în prezent la 2,1 miliarde de dolari, a decis să doneze 100 de milioane de dolari diverselor organizații de luptă împotriva rasismului.

Lasa un comentariu