Trei tineri din Iaşi, reţinuţi de poliţişti pentru furtul unor maşini din Botoşani şi Galaţi

Trei tineri, dintre care doi sunt minori, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, după furtul a două autoturisme, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, cei trei, toţi din judeţul Iaşi, sunt acuzaţi de furt calificat, faptele producându-se pe raza judeţelor Botoşani şi Galaţi.

‘În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceştia, în noaptea de 2 spre 3 februarie 2021, ar fi pătruns fără drept în curţile a două locuinţe, din oraşul Flămânzi, şi ar fi sustras din prima curte un autoturism, iar în cea de a doua se afla un alt autoturism din interiorul căruia ar fi sustras un lănţişor cu pandantiv, din metal preţios. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la data de 6 februarie, a fost identificat autoturismul sustras, staţionat, pe o strada din comuna Strunga, judeţul Iaşi’, a afirmat Nenişcu.

În acest caz, poliţiştii au făcut, vineri, percheziţii domiciliare, iar la locuinţa unuia dintre cei trei tineri a fost identificat, îngropat în solul din curte, lănţişorul cu pandantiv furat din autoturismul din Flămânzi, notează agerpres.ro.

De asemenea, asupra unuia dintre tineri a fost identificată suma de 4.600 de lei, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, unul dintre tinerii bănuiţi de comiterea faptelor a predat poliţiştilor cheia unui autoturism marca Land Rover Freelander, care era sustras pe 10 februarie de pe raza judeţului Galaţi. Autoturismul a fost identificat şi ridicat de poliţişti din oraşul Târgu Frumos.

Lasa un comentariu