Trei seri de film la Tiki Village, un concert marca Surorile Osoianu și un concert cu un invitat surpriză

Festivalul Serile Filmului Românesc se va desfășura și la Tiki Village, anul acesta. Programul evenimentelor din cadrul ediției a 12-a a festivalului Serile Filmului Românesc continuă cu proiecții de filme din Secțiunea Premieră și Cele mai bune filme ale anului 2020/2021, într-un spațiu atipic, dar îndrăgit de ieșeni: Tiki Village.

Cinefilii vor putea viziona filmele Otto BarbarulAfacerea Est și Miami Bici, varianta dublată de Irina Margareta Nistor. Invitații prezenți la aceste proiecții vor fi Ion Sapdaru, Daniel Busuioc, Constantin Pușcașu, Ana Radu și a criticul de film, Irina-Margareta Nistor.

Organizatorii SFR anunță și seara Basarabeană cu două concerte speciale și o proiecție de film, care va avea loc sâmbătă, 14 august 2021. Aceasta aduce pe scenă un concert al Surorilor Osoianu, ansamblu etnofolcloric familial alcătuit din cinci membre, Ileana, Iulia, Valentina, Romelia și Maria Osoianu. Tot la Seara Basarabeană va fi prezent și un invitat surpriză care va încânta publicul ieșean (Bine-i șade mesei mele/Dorul Basarabiei) la un concert pregătit în stil basarabean.

Lasa un comentariu