TRAGEDIE! Un TIR a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz plin de pasageri. 10 persoane au murit

Un grav accident s-a produs în Ialomița, sâmbătă dimineaţa. 10 oameni au murit după ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, în apropiere de satul Sfântu Gheorghe. Alte 7 persoane au fost rănite. Este cel mai grav accident produs în România în 2019. Majoritatea victimelor sunt femei, care lucrau la un magazin din București.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN2A, Slobozia – Urziceni, între raza localității Sfântul Gheorghe, din comuna Balaciu.

Conform primelor Informații, șoferul unui TIR ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns pe contrasens, lovind în plin un microbuz de transport persoane.

Autorităţile locale au demarat planul roşu de intervenţie. În total, 17 oameni au fost implicați în accident, dintre care 16 erau în microbuz. Impactul a distrus microbuzul, dar și cabina TIR-ului, scrie observator.tv. 

Conform celor de la ISU Ialomița, accidentul s-a produs în jurul orei 5.00. Microbuzul abia pornise la drum, din Munteni-Buzău, localitate ialomițeană situată la doar 4 kilometri de satul Sfântu Gheorghe.

Lasa un comentariu