Tragedie pe platoul de filmare. Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, cu o armă folosită ca recuzită

O femeie a murit, iar un bărbat a fost grav rănit, după ce actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită în New Mexico, SUA, scrie BBC. Poliția a transmis că incidentul a avut loc joi, pe platourile de filmare a westernului „Rust”.

Directoarea de imagine a filmului, Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, este cea care și-a pierdut viața în urma acestui incident, încă fără nicio explicație.

Regizorul Joel Souza, de 48 de ani, a fost transprotat la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent cu ambulanța pentru îngrijiri. Detalii despre starea lui nu au fost făcute publice, scrie BBC.

Potrivit site-ului său personal Hutchins era din Ucraina și a crescut într-o bază militară sovietică din Cercul Arctic. A studiat jurnalismul la Kiev și filmul în Los Angeles și a fost numită „stea în devenire” de revista American Cinematographer în 2019. A fost directorul de fotografie pentru filmul de acțiune din 2020 Archenemy, regizat de Adam Egypt Mortimer.

„Sunt atât de trist că am pierdut-o pe Halyna. Și atât de înfuriat că acest lucru s-ar putea întâmpla pe un platou”, a scris acesta pe Twitter.

Sursa: Libertatea

Citește și 715 infectări în 24 de ore, la Iași

Lasa un comentariu