Tragedie: o copilă de 17 ani s-a spânzurat de un nuc, lângă casa unde a crescut

Destin tragic al unei copile chinuite de viaţă. La numai 17 ani, o fată şi-a pus ştreangul de gât în locul în care a copilărit. Corpul fetei a fost descoperit de nişte săteni îngroziţi care mergeau la munca câmpului.

Hodora este un sat mic aflat la câţiva kilometri de Belceşti. Ieri la amiază lumea fierbea şi discutau despre cele întâmplate numai cu o zi în urmă. Un sătean ne-a arătat un nuc chiar lângă drumul principal, un copac nu foarte înalt, aflat lângă o casă bătrânescă colorată într-un verde închis. Curtea este îngrijită chiar dacă nu locuieşte nimeni acolo de câţiva ani, scrie ziaruldeiasi.ro.

„Ăsta este copacul de care s-a spânzurat fata. S-a spânzurat cu o funie de o creangă şi a fost găsită în zori de nişte trecători care mergeau la câmp“, a spus un bărbat care era pe stradă.

Un altul l-a contrazis. „Nu ăla e copacul! Celălalt este!“, l-a contrazis un alt trecător.

Acesta din urmă ne-a spus mai multe despre chinurile fetei. „Denisa avea 17 ani şi venise doar câteva zile să locuiască aici. Cel mai probabil nu a fost primită de mama ei care locuieşte în prezent la Liteni, un sat din Belceşti. Ea, mama fetei, s-a căsătorit după ce i-a murit soţul în urmă cu şapte ani şi s-a mutat la Liteni. Cel mai probabil a venit să moară în locul în care a copilărit“, a spus trecătorul care părea că ştie bine tragedia fetei.

Jurnaliştii au aflat că fata avea o viaţă chinuită de când i-a murit tatăl în urmă cu şapte ani. Ea, cu tatăl şi cu mama ei locuiau în satul Hodora. În aceeaşi curte locuia bunica ei şi un unchi de-al fetei. Acesta din urmă ne-a povestit ultimele zile ale tinerei.

„Denisa venise aici vreo câteva zile ca să se întâlnească cu nişte fete din sat. S-a văzut sâmbăta cu ele, apoi duminică noaptea, spre luni, s-a spânzurat. Eu nu am auzit nimic, deşi locul este chiar în spatele casei unde stau. S-a spânzurat de o ramură. A fost observată dimineaţă de cei care treceau pe drum. Nu ştie nimeni de ce s-a spânzurat“, a spus unchiul fetei.

Inainte să se sinucidă fata i-ar fi spus unei prietene că este timpul să se ducă la tatăl ei, însă unchiul ei a negat.

La doar 17 ani, destinul a fost nemilos cu ea. La această vârstă fragedă ea lucra ca baby-sitter la o familie din Iaşi. Avea grijă de copilul unei familii de dimineaţă până la orele amiezii. Ea se lăsase de şcoală ca să se întreţină, neavând niciun venit din partea mamei sale care are deja alţi doi copii.

Poliţiştii au precizat că se fac cercetări în acest caz. „A fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Tânăra va fi înmormântată sâmbătă dimineaţa, în Hodora, de către rudele sale.

Lasa un comentariu