Tragedie fără margini într-o familie din Târgul Mureș! Doi bebeluşi lăsaţi în grija fratelui mai mare au ars într-un incendiu

Doi bebeluşi şi-au găsit sfârşitul într-un incendiu pornit de la o sobă improvizată, într-un cartier de la marginea oraşului Târgu Mureş. Mama îi lăsase în grija fratelui de patru ani, care a reuşit să fugă din casă când a văzut flăcările. O întreagă comunitate a încercat să-i salveze pe cei mici, dar a fost prea târziu.

Flăcările au cuprins cu repeziciune casa în care se aflau singuri trei copii mici. Mama lor, o tânără de 20 de ani, plecase să caute lemne pentru sobă prin cartierul mărginaş, iar tatăl era în oraş, cu un alt copil. În lipsa lor, fiul de patru ani ar fi trebuit să aibă grijă de bebeluşul de 3 luni şi de frăţiorul de un an şi 9 luni. Doar cel mai mare a avut noroc.

Toate eforturile au fost în zadar: bebeluşii nu au putut fi salvaţi

Mama n-a mai putut să facă nimic când s-a întors acasă, nici măcar să intre. Încercaseră şi vecinii să-i salveze, dar în zadar.

Între timp au ajuns şi pompierii. Au fost nevoiţi să spargă un perete pentru a putea stinge incendiul.

Mihai Gagyi, Comandant detașament pompieri Târgu Mureș: Ajunşi la locul intervenţiei am constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcţie, pe aproximativ 20 mp.

Cel mai probabil, sursa incendiului a fost soba improvizată folosită inclusiv pentru gătit. Răspunsul îl vor da polițiștii, după ce vor finaliza dosarul penal deschis în acest caz.

Sursa: Observator

Citește și În cazul fetiței arse din Arad, specialiștii au reușit să îi recompună chipul

Apar noi detalii în cazul fetiței arse din Arad, specialiștii au reușit să îi recompună chipul.

„O persoană care plimba câinele a constatat că îi adusese căţelul practic laba picioului. Persoana a crezut iniţial că e vorba de o păpuşă, apoi a plecat acasă, s-a gândit «dacă era un picior de om», ceea ce s-a dovedit că aşa era, aparţinea unei persoane, şi a anunţat poliţia, care a constatat existenţa cadavrului”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru MEDIAFAX.

Lasa un comentariu