Traficanţi de droguri opriţi cu focuri de armă în Tg. Cucu

Poliţiştii au tras într-un BMW în care s-au descoperit ulterior 5 kg de cannabis.

Flagrant cu focuri de armă în Târgu Cucu pentru prinderea unor traficanţi de droguri.

Ieri la amiază, trecătorii care circulau pe strada Cucu, către Podul de Fier au fost martori la prinderea unor traficanţi de droguri. În jurul orei 15.30, poliţiştii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi au organizat o prindere în flagrant a două grupuri de traficanţi de droguri, din Iaşi şi Timişoara, scrie ziaruldeiasi.ro.

Cele două grupuri se deplasau cu un Volkswagen Touareg cu numere de înmatriculare de Iaşi şi un BMW seria 5, cu numere de Timişoara. Ieşenii care se deplasau cu Touareg-ul au oprit la semnalul poliţiştilor însă cei din BMW au încercat să spargă blocajul poliţiştilor, iar aceştia au scos pistoalele şi au tras în parbrizul maşinii. Şoferul a oprit, iar ceilalţi au încercat să o ia la goană, până la urmă fiind prinşi şase bărbaţi.

Aceştia au fost luaţi pe sus şi transportaţi la Poliţie unde au fost audiaţi. În autoturismul BMW au fost găsite două pachete cu droguri, în total cinci kilograme de canabis de calitate bună. Filiera drogurilor era Spania – Timişoara – Iaşi.

Aseară poliţiştii încă mai făceau percheziţii la mai multe adrese. Tot ieri dimineaţă, poliţiştii de la antidrog Iaşi au prins în flagrant alţi doi traficanţi de droguri, la intrarea în Iaşi. Poliţiştii au tras pe dreapta un camion în interiorul căruia, într-un boiler, se aflau ascunse trei kilograme de cannabis aduse de asemenea, din străinătate.

Lasa un comentariu