Totul despre echipamentele IT Refurbished

De cele mai multe ori, termenul „refurbished” este confundat cu resigilat sau second hand. Unii inca nu au inteles cu exactitate care este valoarea adevarata a termenului. Tradus in limba romana, acesta inseama reconditionat, sau renovat. Echipamentele IT Refurbished sunt produse utilizate, care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producatori. Trebuie sa stii ca aceste echipamente IT provin doar de la diverse companii, au fost folosite o anumita perioada de timp, dupa care au fost returnate. Dupa o serie de teste, imbunatatiri si verificari, sunt repuse in vanzare, dar la un pret mult mai mic decat al unui produs nou.

In general, echipamentele refurbished din domeniul IT sunt produse de brand. Dell, HP, Apple, Lenovo, sunt mari producatori din toate timpurile, care se remarca prin calitate. Astfel, chiar daca nu cumperi un produs nou, ai garantia unuia de calitate.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ale echipamentelor IT Refurbished

Produse rare.Echipamentele IT reconditionate pot fi produse care nu se mai gasesc in mod normal in toate magazinele. Unele dintre ele sunt de generatii mai vechi, dar functioneaza la cel mai inalt nivel datorita faptului ca toate componentele care nu atingeau nivelul de performanta au fost inlocuite cu altele originale.

Calitate. Sunt produse de brand, care se remarca prin calitate. Componentele folosite garanteaza atingerea unor performante inalte.

Performanta maxima. Un echipament IT Refurbished este cea mai buna investitie. Datorita remedierii compatibilitatilor si imbunatatirii software pana in acel moment, vei primi un echipament perfect functional, dar la un pret mult mai bun.

De ce sa achizitionezi un produs Refurbished?

Conceptul de echipamente IT refurbished iti permite sa faci economii de costuri, respectand, de asemenea, principiile ecologiei si durabilitatii. Echipamentele Refurbished isi pastreaza intreaga gama de functionalitati, dar este mai putin costisitoare.

Produsele reconditionate contribuie la protectia mediului prin moduri diferite:

  • IT-ul ecologic este o masura ecologica impotriva incalzirii globale.
  • Reprezinta conservarea resurselor naturale.
  • Este o modalitate de a evita cantitatile uriase de deseuri.
  • Reciclabilitatea bunurilor este un prim pas catre un mediu mai bun. Prin prelungirea duratei de viata a echipamentelor IT prin reutilizare, vei avea o contributie importanta la scaderea emisiilor si reducerea ratei de eliminare.
  • Este o modalitate de a combina interesele economice cu ecologia activa.

Distribuitorii de echipamente IT reconditionate asigura preturi mai mici pentru produsele pe care ti le doresti, la echipamente de brand, in configuratii de actualitate. Produsele sunt reverificate si testate inainte de orice expediere catre cumparator, pentru a asigura performante maxime. In plus, se ofera garantie.

Este cea mai buna alternativa atunci cand dispui de un buget redus, dar iti doresti totusi un echipament performant. Achizitionarea unui laptop sau sistem PC direct de la un distribuitor autorizat iti ofera garantia ca acel produs este functional, in comparatie cu achizitia unui produs second hand direct la o persoana fizica.

Asadar, daca esti in cautarea unui echipament IT care sa respecte normele de functionare si sa fie la un pret mai mic decat al unui produs nou, in magazinul online Madd Electronics Group gasesti o gama larga de produse si ai posibilitatea de a achizitiona ce se potriveste mai bine nevoilor tale. In plus, la nevoie, beneficiezi de consultanta gratuita. De asemenea, ii gasesti in locatiile fizice din Iasi, Bucuresti si Cluj-Napoca.

sursa: comunicat MADD Electronics Group

Lasa un comentariu