Totul a început în 1963 cu modelul Mistral

Totul a început în 1963 cu modelul Mistral. Apoi au urmat Ghibli, Bora și multe altele. Numirea creațiilor noastre după numele vânturilor este o tradiție Maserati. Acum este timpul pentru Grecale, vântul mediteranean puternic și rece care aduce un nou val de tehnologie, performanță și caracteristici de design.

STIL excepțional ÎN FIECARE ZI

 Cosmopolit și modern. Italian și atemporal. Din această tensiune creativă s-a născut noul Grecale. Volumele/liniile sale sculptate îmbină elemente de design emblematice cu o perspectivă îndrăzneață, futuristă. Puritatea formei, lipsită de ostentație. Excepționalul nu urmează niciodată tendințele.

STIL inside OUT

Grecale îmbrățișează o nouă paradigmă de lux făcută din tradiție, inovație și viziune concretă. Fiecare detaliu are un scop. Fiecare funcție exprimă emoție, până la cel mai mic buton. Descoperă toate caracteristicile-cheie de design ale noului SUV Maserati.

Tradiția noastră artizanală italienească reinterpretată, printr-o notă contemporană. Utilizarea pe scară largă a materialelor precum pielea naturală, fibra de carbon și lemnul, alături de căutarea modelelor și culorilor unice, transmit un sentiment de armonie completă. Suprafețele digitale elimină aglomerarea butoanelor, transformând panoul central într-o pânză goală pentru a se juca cu materialele și culorile.

Confortul tău, obsesia noastră. Noul SUV Grecale este cel mai bun din clasa sa în ceea ce privește spațiul din cabină, maximizându-și volumul printr-un design eficient și funcțional. Spațios și cu sistemul de control al climatizării pentru cele 3 zone cu ecran tactil de 6,5” în partea din spate, confortul tău excepțional la bord se extinde și asupra pasagerilor din spate.

Solicita oferta in showroom AUTOPADOVA

SOS. IASI-Letcani, DN. 28, KM. 61, IASI

Tel. 0232.213.230; 0746.013.034

Lasa un comentariu