Tot mai aproape de Liga secundă. Poli Iași pierde acasă cu Hermannstadt

Formația Politehnica Iași a fost învinsă ieri seară, pe teren propriu, scor 2-3 (2-1), de FC Hermannstadt.

Punctele luate din deplasare, cu Chindia Târgoviște, au fost irosite în fața unui adversar modest, pe care elevii lui lui Mircea Rednic i-au condus cu 1-0 și 2-1.

Începutul de joc este echilibrat, iar la prima fază mai important de poartă ieșenii deschid scorul. Luckassen înscrie cu capul din careu, din interiorul careului, după o centrare de pe partea stângă venită de la Grădinaru.

Bucuria gazdele ține doar patru minute. Vodă restabilește egalitatea cu șut din 14 metri, deviat în poartă de apărarea ieșeană.

În minutul 24, ieșenii cer penalty la un fault în careu asupra lui Grădinaru, dar Radu Petrescu face semn ca jocul să continue.

Ieșenii intră la vestiar în avantaj după golul din minutul 41. Lovitură liberă de pe dreapta executată de Horșia în careu și Lukassen înscrie de la 8 metri.

După pauză, oaspeții joacă mai bine și în minutul 55 restabilesc egalitatea. Romario înscrie din penalty, după un henț în careu al lui Cabral.

În minutul 65, Klimavicius trece pe lângă egalare. După un corner, fundașul ieșean trage din interiorul careului, dar portarul respinge în corner.

Se joacă pe contre și în minutul Debelijuh înscrie pentru 3-2, după o centrare de pe stânga.

Lasa un comentariu