Top 10 idei de cadou pentru iubitorii de vânătoare

Alegerea unui cadou pentru un prieten care iubește vânătoarea poate fi dificilă pentru cei care nu cunosc deloc zona, însă poți ieși rapid dintr-o astfel de situație dacă te inspiri din lista pe care am pregătit-o mai jos. Nu uita, cadourile specifice vânătoarei vor fi apreciate de către un adevărat pasionat cu orice ocazie, fie că este vorba de o aniversare a sa sau de o zi în care a avut o captură demnă de invidiat.

Top 10 idei de cadou pentru iubitorii de vânătoare

1. Un articol de îmbrăcăminte poate fi un cadou practic și interesant pentru un vânător. Se poate alege o vestă de vânătoare, care este fabricată dintr-un material de calitate, confortabil și ușor și care este și personalizată. Aceasta poate avea o mulțime de buzunare pentru diverse lucruri mici (chei, telefon mobil și altele). Vesta este un articol util oricărui vânător sau pescar, în orice anotimp. Se potrivește perfect pe corp, lasă libere mâinile și brațele, nu restricționează mișcarea.

2. O zgardă din piele pentru câinele de vânătoare va fi un cadou perfect pentru stăpânul său. În general vânătorii și pescarii au un câine ca animal de companie, pentru a nu se plictisi.

3.Un briceag multifuncțional este un cadou bun pentru un vânător dar și pentru un pasionat de camping. Acest obiect se poate folosi în drumeții pe munte, mai ales dacă se doarme la cort și se mănâncă și conserve. El poate avea și rol de tăietor, foarfecă, șurubelniță, desfăcător, patent.

4. O lanternă frontală pentru cap nu trebuie să lipsească din echipamentul unui iubitor de natură, care face drumeții. Acest cadou este necesar în orice vacanță pe munte sau alte locuri din natură. 

5. O armă de vânătoare ar putea fi un cadou foarte scump, mai ales dacă este o armă de calitate. Dacă ați văzut vreodată un tâmplar care apreciază dalta și ciocanul, atunci știți cât de mult va aprecia un vânător un astfel de cadou. El va analiza arma cu cea mai mare atenție și o va lua mereu cu el în expedițiile sale de vânătoare. Cu siguranță orice iubitor de natură își atribuie succesul ca vânător și armei sale, nu doar răbdării și muncii grele. Prin urmare, acesta este cel mai scump și apreciat cadou, este pe primul loc în preferințele sale.

6. Există numeroase produse online care pot deveni idei de cadou interesante și care sunt realizate manual. Multe dintre ele au un design unic și sunt din materiale speciale. Astfel de cadouri pot fi: un pandantiv în formă de animal, un lanț din aliaj antic de culoare aurie, un breloc interesant etc.

7.Știai că vânătorii poartă un fel de cravate speciale? Nu este vorba despre clasicele accesorii vestimentare care se poartă la costum, ci despre un accesoriu special destinat ceremoniilor vânătorești, cum ar fi, spre exemplu, Balul Vânătorilor. Dacă vrei să-i faci o bucurie unui vânător, procură-i o cravată vânătorească din os de cerb pe CadouriVanatori.ro. Nu ai cum să dai greș!

8. Locuința unui vânător va avea de obicei un farmec rustic eventual cu un fler modern, când vine vorba de un iubitor de natură. De aceea un cadou potrivit pentru el ar fi și un accesoriu de interior, decorativ, din lemn. Vânătorii sunt pasionați de trofee și sunt colecționari de lucruri ce le trezesc amintiri din călătoriile lor. Pentru a-i face o surpriză plăcută îi poți oferi cadou un lucru care să-l folosească în stilul de viață de vânător, pe care îl are de atâția ani.

9. Există obiecte care pot îmbunătăți kitul de expediție al unui vânător, cum ar fi de pildă un cuțit pliabil de buzunar care să fie foarte rezistent și de calitate. Dacă întrebi un vânător cum trebuie să fie un cuțit îți va spune că: „Sunt obișnuit să am un cuțit care taie perfect și rămâne mereu ascuțit.” Un astfel de om, care pune accent pe calitate, va dori probabil să aibă mai multe cuțite, mai ales dacă este un om liber, care petrece mult timp solitar, în natură.

10. Un cadou frumos pentru un vânător care iubește literatura este cu siguranță o carte. Cel mai apreciat scriitor este Ernest Hemingway în opinia multor iubitori de natură. Este suficient să amintim de romanul”Bătrânul și marea” pentru a înțelege de ce acest scriitor este preferat. Alte cărți interesante care amintesc despre pasiunea lui Hamingway pentru vânătoare și pescuit sunt: „Zăpezile de pe Kilimanjaro și alte povestiri”, „Dealurile verzi ale Africii”.

Există și alte titluri de cărți scrise de Ernest Hemingway pe care le-ar citi cu plăcere un vânător pentru care cititul este o parte integrantă a vieții sale. Acesta este cadoul perfect pentru cineva care trăiește solitar, cutreieră munții și dealurile din zori și până-n seară și are acest stil de viață.

Lasa un comentariu