Theo şi Ana, cei doi tineri morţi în tragedia din Bălţaţi, s-au despărţit la Vama Albiţa

Theodor Danilcenco şi iubita lui cu care urma să se căsătorească, Ana Burduja, cei doi tineri morţi în cumplitul accident de la Bălţaţi, Iaşi, s-au despărţit în Vama Albiţa, după ce tânăra a fost luată de familie pentru a fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

Cortegiul funerar al tinerilor care şi-au pierdut viaţa la Bălţaţi s-a oprit, seara trecută, în Vama Albiţa, acolo unde Theodor şi iubita lui s-au despărţit pentru totdeauna.

Fata în vârstă de 22 de ani, viitoarea soţie a lui Theodor Danilcenco, va fi înmormântată acasă, în Republica Moldova.

Cortegiul a continuat apoi drumul către Huşi, acolo unde Theodor va fi înmormântată împreună cu părinţii lui, Manuela şi Victor, scrie observator.tv. 

„Nu am cuvinte să-mi exprim durerea și neputința de a înțelege ce se întâmpla ? Este foarte strașnic când o mamă își pierde copilul.Nu este forță pe pământ să aline această durere ! Ne rămâne doar, să ne rugăm pentru Ana, ca Bunul Dumnezeu s-o alinieze în primul rând al sfinților ! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a fost mesajul postat de o profesoară din Republica Moldova, după aflarea veştii despre moartea tragică a Anei Burduja.

Victor, Manuela şi Theodor Danilcenco şi viitoarea noră a familiei, Ana Burduja, şi-au pierdut viaţa duminică, 6 octombrie 2019, în zona localităţii Bălţaţi din Iaşi, pe şoseaua cunoscută drept ‘Drumul morţii’.

Cei patru se aflau într-un autoturism marca Opel Astra când, la un moment dat, şoferul, Victor Danilcenco, ar fi pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe contrasens.

Maşina în care se aflau cei patru a fost spulberată de un SUV Jaguar care circula pe contrasens.

Impactul a fost atât de puternic încât cei patru oameni din Opel au murit pe loc.

Lasa un comentariu