Temperaturi extrem de scazute in urmatoarele zile. Ce au anuntat meteorologii

Frigul se va accentua în următoarele 48 de ore, iar temperaturile vor deveni cu mult mai mici față de cele normale. Dar episodul de vreme rece nu va dua mult, iar din weekend, toamna plăcută va reveni.

Mâine, temperaturile vor crește puțin pe timpul zilei și vor mai ajunge la 11 grade Celsius doar în nord-vest. În plus, vântul va amplifica senzația de frig în regiunile sudice. Precipitațiile vor fi prezente în jumătatea de sud a țării și vor fi ploi la câmpie, ninsori la munte și mixte în zonele subcarpatice.

Cu cât ne vom apropia de sfârșitul săptămânii, cu atât vremea va deveni mai prietenoasă. Temperaturile vor crește treptat, vor ajunge sâmbătă la valori normale pentru începutul lunii noiembrie, iar duminică vor depăși 20 de grade Celsius în vestul țării. Precipitațiile vor deveni puține și slabe vineri, iar în weekend, vor fi câțiva stropi de ploaie din loc în loc în vestul, nordul și centrul țării. În cursul nopților, ceața va crea probleme în zonele joase de relief.

În București, va ploua pe timpul nopții, iar temperaturile vor coborî până la valori în jur de 5 grade Celsius. Acestea nu vor crește deloc în cursul zilei de mâine când va continua să plouă, iar vântul va sufla cu viteze de până la 45 km/h.

sursa: digi24.ro

Lasa un comentariu