Târgul de Toamnă ”Produs în România”, la Iași

Prima ediție a Târgului de Toamnă ”Produs în România” se va desfășura la Iași, cu sprijinul Consiliului Județean, în perioada 4-6 octombrie, în parcarea Casei Pătrate.

Evenimentul, cunoscut la nivel național, va reuni peste 30 de producători din toate regiunile țării și își propune să vină în sprijinul acestora, promovând tradițiile românești și produsele autohtone, oferind totodată ieșenilor posibilitatea să le achiziționeze la prețuri atractive.

Expozanții vor aduce la Iași preparate din carne și lapte, produse apicole, dulciuri de casă, cozonac secuiesc, produse viticole, marochinărie, pielărie, blănărie, artizanat, încălțăminte precum și un restaurant cu specific tradițional românesc.

„La fiecare ediție a târgurilor noastre invităm asociații sau fundații care, pe lângă misiunea socială pe care o au, reușesc să facă și producție, încurajând astfel dezvoltarea economiei naționale sau crescând potențialul unei zone defavorizate prin promovarea culturii și tradițiilor acesteia. Organizăm târgul pentru prima dată la Iași și sperăm să fie un succes. Vom aduce tradiții din alte zone ale țării aici și sperăm ca pe viitor să putem împrumuta din obiceiurile locului pentru a le face cunoscute în alte zone ale țării”, a afirmat Constantin Petrea, reprezentantul organizatorului.

În fiecare dintre cele trei zile, Târgul de Toamnă ”Produs în România” va fi deschis între orele 9.00 și 22.00.

Lasa un comentariu