Târgul de Cariere Digital Iași a înregistrat un număr record de participanți

10.072 de persoane au participat la evenimentul de recrutare și employer branding desfășurat exclusiv online.

În perioada 21-22 mai a avut loc Târgul de Cariere Digital Iași, eveniment de recrutare și employer branding desfășurat exclusiv online. Acesta a fost organizat ca o premieră și soluție alternativă la evenimentele desfășurate offline până în prezent de către Târgul de Cariere. La eveniment au participat 10.072 de persoane și a fost înregistrat un număr de 812 aplicări directe la joburi.

Digitalizarea evenimentului a permis vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare și interacțiunea directă cu cei 25 de reprezentanți aflați online, aplicări în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii și prezentări live.

Evenimentul a fost difuzat pe platforma Târguldecariere.ro, în pagina evenimentului dedicat celor care își caută un loc de muncă în Iași (www.targuldecariere.ro/iasi), dar și pe canalele de social media, construind o experiență virtuală complexă, de la oportunități de recrutare online, până la prezentări interactive, webinarii și sesiune de training live, susținute de specialiști în diverse domenii de interes profesional.

Printre companiile care au recrutat la Târgul de Cariere Digital Iași cele mai solicitate au fost: Vitesco Technologies, Capgemini și GoDaddy, cu sute de aplicări pentru posturile disponibile. Unele companii au recrutat și pentru străinătate sau pentru alte județe din țară, oferind relocare în pachetul de angajare.

Târgul de Cariere Digital Iași a cuprins și o serie de prezentări și discuții LIVE cu invitați, recrutori sau experți pe piața locurilor de muncă. Printre speakerii prezenți la Târgul de Cariere Digital Iași s-au numărat: Bogdan Badea, CEO eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare online din România și Ronald Borsi, co-fondatorul Slover. 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. Târgul de Cariere Digital se află la prima sa ediție, estimându-se prezența unui număr dublu de persoane față de evenimentele organizate offline. 

Lasa un comentariu