Tânărul ieșean evadat din arestul poliției Ialomița, încă nu a fost prins. Acesta terorizează acum oamenii din apropiere de Urziceni

Tânărul ieșean evadat din arestul poliției Ialomița, încă nu a fost prins. Mai mulți localnici susțin că l-au văzut pe tânăr. Sunt deja peste 48 de ore de când individul de 18 ani umblă liber prin Ialomița.

Autoritățile anunță că sunt implicate impresionate forțe de ordine în găsirea lui. Ștefan Petronel Boancă a evadat din sediul poliției orașului Urziceni în timp ce era audiat într-un caz de furt de mașină.

Suspectul este cercetat în câteva dosare de furt de autoturisme în Ialomița, Buzău și Iași. Zeci de jandarmi și de polițiști îl caută la sol, folosind chiar și câini de urmă. Sunt cetățeni care ar fi sunat la 112 spunând că l-au văzut pe individ. Suspectul a fost surprins chiar și de camerele de supraveghere dintr-un sat, la puțin timp după ce a încercat să intre în casă peste o femeie singură. Localnicii au încercat să-l prindă, dar individul a reușit să fugă. Pe drum a lovit un tânăr care încerca să-l captureze.

Tânărul ieșean evadat din arestul poliției Ialomița

La audieri le-a spus polițiștilor că are nevoie să meargă la grupul sanitar. Un agent l-a însoțit până la ușă. Odată intrat acolo a deschis fereastra și, cum nu era niciun obstacol care să îl oprească, a sărit. Cine îl vede este rugat să sune la numărul de urgență 112

Aflai mai multe aici.

Citește și Șoferul care a fugit de la locul accidentului din Păcurari era căutat pentru furt.

Lasa un comentariu