Tânărul dispărut în râul Jiu se căsătorise cu o zi înainte, iar soţia lui este însărcinată

Tânărul de 28 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a căzut ieri seară în râul Jiu, se căsătorise doar cu o zi înainte.

Soţia acestuia este însărcinată şi face un apel pe Facebook ca toţi cei care îl cunosc să se roage pentru a fi găsit viaţă: „Vă rog, rugaţi-vă pentru soţul meu, să îl găsească în viaţă, din ultimele mele puteri“.

Doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, au ales să se distreze într-un mod neobişnuit. Aceştia se deplasau, aseară, cu o barcă pneumatică din direcţia municipiului Târgu Jiu către oraşul Rovinari. Mihai Laurenţiu Beuran, tânărul de 28 de ani, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.

Peste 4.000 de persoane vaccinate la al doilea Maraton UMF Iași.

„La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reuşit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenţi în zona digului. În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurenţiu nu a mai fost găsit. În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentaţie. Semnalmente: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr şaten, ochi căprui, fără semne particulare. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Lasa un comentariu