Tânărul care a împușcat doi câini ai unui localnic din Iași este paznic de vânătoare

Tânărul care a împușcat doi câini ai unui bărbat din județul Iași este paznic de vânătoare. El s-a ales cu dosar penal.

La o zi după producerea incidentului sângeros din comuna ieșeană Belcești, polițiștii au identificat ca suspect de uciderea celor doi câini un tânăr de 23 de ani.

Potrivit anchetatorilor, el este paznic de vânătoare și este deținătorul legal al unei arme de vânătoare, scrie observator.tv.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „uz de armă fără drept” și „uciderea animalelor”, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, au transmis polițiștii ieșeni.

Polițiștii au fost alertați de incident joi seară în jurul orei 23.00, de un bărbat de 53 de ani din Belcești. El a anunțat că doi câini ai săi au fost împușcați de necunoscuți, care au fugit apoi cu mașina. Câinii, răniți, au fost duși la un dispensar veterinar din zonă, dar au murit.

Pe 11 ianuarie, în Pasul Prislop, un câine a fost împușcat, de asemenea, de un paznic de vânătoare. Martorii au spus că animalul a fost ucis chiar pe drumul național care străbate zona. Bărbatul a dat ulterior socoteală poliției.

  • Daca sar lua masuri asupra acestor cazuri de ucidere fara drept dar nusi da nimeni interesul.paznicul de la belcesti antrun an anpusca circa 100 de caini as fi curios cine ai incinereaza

Lasa un comentariu