Tânără de 17 ani, ucisă de iubit din gelozie

O tânără de 17 ani din Prahova a fost găsită, sâmbătă seară, fără viață în casa iubitului ei, iar anchetatorii vorbesc despre o crimă oribilă.

Partenerul fetei, care este principalul suspect, a reușit să fugă și polițiștii l-au căutat întreaga noapte, dar deocamdată fără succes. Individul, orbit de gelozie, ar fi răbufnit și a atacat, spun apropiații.

Fata de 17 ani locuia în casa iubitului ei din comună Șotrile din Prahova, iar cei doi au împreună un copil de trei ani şi jumătate. Tânăra a fost găsită fără suflare de bunica individului.

Corelia Boian, mama tinerei ucise: „Ea de o lună de când s-a împăcat cu el nu o mai lasa să vină la mine.”
Reporter: „A omorât-o sub ochii copilului?”
Mama tinerei: „Sub ochii copilului!”

Anchetatorii spun că suspectul principal este chiar iubitul tinerei, un bărbat în vârstă de 21 de ani. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor calificat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 25 de ani.

S-a ajuns la această tragedie din cauza geloziei, susţin apropiaţii. Victima şi-a părăsit la un moment dat iubitul pentru un alt bărbat, dar de teamă s-a întors acasă. Însă tânărul nu ar fi uitat episodul, după cum povestesc rudele fetei.

Cristi Boian, tatăl tinerei ucise: „Din cauza geloziei, el a fost gelos pe ea. O ţinea în casă legată, sechestrată, nu îi dădea voie să vină la mine, a ajuns gelos şi a omorât-o.”

Alexandru Boian, fratele tinerei ucise: „O înjura, o ameninţa, că dacă nu stă cu el, o omoară!”

Vecin: „Ea a fost căsătorită, a avut un copil cu el, s-a despărţit şi a luat altul şi omul de gelozie, pac!”

Tânărul şi-a atacat iubita şi în urmă cu patru luni, dar atunci fata a scăpat cu viaţă şi l-a iertat.

Reporter: „A mai atacat-o o dată?”
Vasile Boian, unchiul tinerei ucise: „Da, au scapat-o fratele şi fiul meu. Părinţii sunt de vină, nu trebuia să i-o dea înapoi.”

Oamenii legii l-au căutat pe suspect toată noaptea şi au folosit inclusiv câini de urmă.

(Sursa: Stirileprotv.ro)

Lasa un comentariu