Surse: Daniel Pancu, antrenor in Liga 1

Daniel Pancu (42 de ani), in prezent presedinte la Rapid, va fi noul antrenor al lui Poli Iasi, asta dupa ce Mircea Rednic (58 de ani) nu si-a reinnoit contractul care a expirat la finalul acestui sezon, relatează digisport.ro

Conform surselor GSP.ro, Daniel Pancu a fost deja convins de Poli Iasi, iar in zilele urmatoare cele doua parti vor parafa si actele.

Pancu ar debuta astfel ca antrenor in prima liga la aceeasi echipa la care a jucat pentru prima data la juniori, la seniori si in esalonul de elita.

In luna mai, Daniel Pancu a devenit presedintele Rapidului, locul sau de tehnician fiind luat de Dan Alexa. El ar vrea sa revina cat mai rapid in antrenorat, functiile administrative fiind un compromis pentru jucatorul care a facut primii pasi in fotbal la Iasi.

„Ieri am luat pranzul cu Victor Angelescu si i-am cerut acceptul pentru a discuta cu alte echipe. L-am primit. Am oferte, sunt invitat mereu la discutii. Sunt echipe din Romania, din Liga 1, si o echipa de Liga 2 dintr-un campionat mai puternic decat al nostru”, a spus ieri Pancu la „Digi Sport Special”.

Lasa un comentariu