Surpriză făcută de polițiștii ieșeni unei asistente prinsă încălcând regulile de circulație

O asistentă din Iași a fost oprită de polițiști de la rutieră deoarece a încălcat regulile de circulație. Aceasta se grăbea să ajungă la spital, unde este asistentă la secția ATI.

Polițiștii au vrut să o amendeze inițial însă, când au observat că este ziua de naștere a acesteia, i-au dat doar avertisment și i-au urat „La Mulți Ani!“.

„La un filtru rutier din apropierea Leţcaniului, un echipaj de poliţie a tras pe dreapta o maşină condusă de o tânără ce încălcase regulile de circulaţie. Au legitimat-o, ea a recunoscut că a greşit, motivându-şi erorile prin faptul că se grăbea să ajungă la muncă, fiind asistentă medicală la ATI „Sfântul Spiridon”, scrie realitateadeiasi.net.

Poliţiştii i-au luat actele ca să-i facă procesul-verbal cu sancțiunea de rigoare şi i-au spus, conform regulilor, să aştepte în maşină. Apoi, ajunşi în autospecială şi apucându-se de completat actele, au constat din cele scrise în cartea de identitate a tinerei era ziua de naştere.

Au întocmit procesul-verbal (avertisment), au coborât din maşina cu girofar, s-au îndreptat a spre autoturismul asistentei, mimând un aer foarte sobru. Femeia, resemnată, a dat jos geamul portierei, întinzând mână după procesul-verbal. Atunci însă, poliţiştii i-au cântat în cor „La Mulţi Ani!”. Aceștia au felicitat-o şi i-au urat mult succes în lupta ei pentru sănătatea concetăţenilor.”, se arată într-o postare pe Facebook.

Lasa un comentariu