Studenta care s-a sinucis, găsită de o colegă de facultate

Moartea studentei mediciniste într-o râpă din pădurea de la Țicău i-a bulversat pe ieșeni. Primele indicii arată că fata s-a sinucis, strangulându-se cu un lanț făcut din mai multe coliere de plastic cu zimți. Totuși, ea și-a anunțat colegele printr-un mesaj ambiguu despre locul în care merge. Pentru Andreea Maria Albu a fost însă prea târziu.

Studenta a intrat joi după-amiaza într-un magazin de unde a cumpărat o pungă cu mai multe coliere. La ora 15:00 a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zona pârtiei de schi. Anchetatorii au vizionat imaginile. Fata era singură. A doua zi la ora 15:30, era înregistrată sesizarea la Poliție cu privire la găsirea trupului ei fără viață. Anchetatorii nu au găsit un bilet de adio, însă verifică telefonul pentru a vedea dacă nu a fost lăsat acolo un mesaj.

Andreea Maria Albu i-ar fi indicat unei prietene mai apropiate zona în care urma să fie „găsită”. Toți se întreabă dacă ar fi existat vreo șansă să fi fost salvată. Totuși, modul în care a procedat tânăra nu ar fi permis manevre rapide. Colierele respective se pot strânge, dar nu pot fi deschise, nici rupte ușor. Din cauză că erau prea scurte, ea a format un lanț din cinci bucăți. Cei de la IML le-au numărat. Restul au rămas în buzunarul gecii.

Fata era întinsă, îmbrăcată, avea rucsacul lângă ea, iar în buzunar era punga de coliere. Nu existau urme de violență pe trup. Autopsia va arăta dacă ea a consumat sau nu băuturi alcoolice înainte de a-și pune capăt zilelor.

Sursa: Ziarul de Iași

Lasa un comentariu