VIDEO: Intervenția jandarmilor la un botez din Timiș

O petrecere de botez, care a avut loc duminică, în Lugoj, s-a încheiat cu un scandal de proporții. Jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță.


Totul a pornit de la un bărbat eliberat recent din închisoare, care s-a întâlnit la petrecere cu fosta iubită, informează Opinia Timisoarei. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, individul a început să se manifeste violent.


Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

În seara zilei de duminică, 22.08.2021, o persoană cunoscută cu antecedente penale a provocat un scandal din cauza fostei iubite. Amploarea acestui scandal a impus intervenția jandarmilor în sprijinul colegilor polițiști din municipiul Lugoj. Situația s-a încheiat cu trei sancțiuni contravenționale în valoare de 9000 de lei. Nu suntem împotriva unui dialog al iubirii, atât timp cât dialogul se află în limitele legii și siguranței.
Începem o nouă săptămână în slujba cetățenilor. Siguranța timișenilor este prioritatea noastră!, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș.

La scurt timp după ce individul a fost imobilizat, un alt participant la botez a sărit la bataie, asa ca jandarmii s-au văzut nevoiți să-l pună la pământ și să-l încătușeze.

Sursa: Aloiasi

Citește și Prima localitate din România care intră în scenariul roșu în pragul valului patru de COVID

Comuna Mărgău din Cluj este prima localitate din județ care intră în scenariul roșu, după ce rata de incidență a ajuns la 5,58 cazuri la mia de locuitori.

Conform unei decizii a Prefecturii Cluj, luată după ce rata de incidență a ajuns în comuna Mărgău la 5,58 cazuri la mia de locuitori, pentru următoarele 14 zile se aplică restricții începând de marți.

Pandemia Covid-19 intră în valul patru

Astfel, cinematografele, instituțiile de spectacole și concertele sunt interzise, la fel și spectacole de tip drive-in.

Este interzisă și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private, a activităților recreative și sportive în aer liber.

Lasa un comentariu