O nouă drogerie dm se deschide în Piatra Neamț

dm drogerie markt, singurul lanț internațional de drogherii prezent pe piața românească, aduce în Piatra Neamț o nouă drogherie pentru iubitorii acestui brand. Filiala din piața Petrodava nr 5, aflată în zona Gării, își deschide porțile pe data de 3 mai și aduce noutăți, promoții și surprize pentru toți clienții.

Lavinia Drelciuc, Diana Cătănoaia, Adelina Năstasă și alți creatori de conținut au prezentat comunităților pe care le reprezintă, în premieră, noutățile din magazin și recomandările pe care acestea le fac constant pentru toți cei care le urmăresc online.

În perioada 03 – 05 mai toți clienții vor descoperi universul dm în noua drogherie din piața ce poartă numele cetății geto-dace, Petrodava, și vor beneficia de 15% reducere la TOATE PRODUSELE, precum și următoarele oferte:

🎈În 03 mai, la cumpărături de minimum 50 lei, fiecare client primește un gel de dușBalea CADOU. În plus, clienții sunt întâmpinați cu o cafeaaromatășigustăridmBio.

🎈 În 04 mai, la cumpărături de minimum 50 lei, primiți un cadou din Mistery Box, cepoate fi ales dintr-o cutie ceascundeproduse pentru fiecare client.

🎈În 05 mai, la cumpărături de minimum 50 lei, fiecare client primește un șampon Balea CADOU.

Lasa un comentariu