Stil şi eleganţă în confortul casei tale – alege măsuțe de cafea și oglinzi decorative pentru amenajare genială

Sursa de imagine: Pixel-Shot / Shutterstock.com

Indiferent de stilul abordat, orice amenajare interioară destinată mediului casnic, ar trebui să confere spaţiului multă căldură şi confort, astfel încât să te poţi bucura de clipe de relaxare şi odihnă în propria ta casă. Pe lângă spaţierea exactă dictată de destinaţiile pe care le deţin zonele din casă, căminul ar trebui să se bucure şi de o accesorizare personalizată, care să confere un plus de stil şi eleganţă.

Farmecul pieselor mici de mobilier 

Stilul general al amenajării interioare este dat de o serie de elemente. Astfel, îţi vei puncta abordarea prin materialele folosite în amenajarea interioară, prin specificul mobilierului, prin forma uşilor şi ferestrelor, culoarea zugrăvelii şi accesoriile adoptate.  Poţi înclina spre o abordare clasică, te poţi încadra stilului rustic, te poţi bucura de o amenajare vintage sau vei opta pentru stilul minimalist. Oricare dintre aceste stiluri sunt caracterizate de elementele specifice, subliniindu-şi influenţele prin mici piese de mobilier, accesorii şi decoraţiuni.

Categoria masute de cafea trezeşte întotdeauna interesul atunci când se finalizează amenajarea interioară a unui living sau a unei încăperi în care studiul va reprezenta activitatea principală. O măsuţă de cafea aleasă în stilul general abordat, va ajuta la amenajarea unui colţ prietenos şi confortabil în care să-ţi serveşti cafeaua singur sau alături de familie sau de prieteni. Pe lângă acest aspect practic, măsuţele de cafea au şi rolul de a definitiva aerul general al încăperii, conferind stil şi eleganţă.

Efectul oglinzilor în amenajarea interioară

Oglinda este un accesoriu, în primul rând, practic. Mici, mari, de perete sau de masă, simple sau înnobilate cu rame sofisticate şi elaborate, câteva oglinzi într-o încăpere pot avea un efect vizual fascinant. Poţi adopta oglinzile ca elemente de decor, astfel că nu ezita să creezi pe peretele opus ferestrei un joc fascinant din mai multe oglinzi asimetrice sau în forme cu totul neobişnuite. Nu doar că te vei putea bucura oricând de o privire aruncată în oglindă, însă vei beneficia şi de un efect vizual plăcut, oglinzile creând senzaţia de largheţe şi de spaţiu mult mai generos, faţă de cum este  în realitate.

Tot pentru un efect plăcut şi inedit, poţi opta pentru o oglindă de podea, iar pentru a conferi biroului tău un plus de lumină, nu ezita să îţi alegi o oglindă cu suport, foarte practică şi modernă. Evident, oglinda nu va lipsi de pe măsuţa de toaletă, astfel că vei alege o oglindă cosmetică simplă sau îmbunătăţită cu leduri, ideală pentru crearea unui machiaj perfect.

Lasa un comentariu