Ştefania, o tânără de 21 de ani, a dispărut de 10 zile. Poliţia a lansat un apel

Ștefania Crăciun, o tânără de 21 de ani din București, a dispărut de 10 zile. Poliția Capitalei a lansat un apel populației, în încercarea de a o găsi.

Potrivit unui comunicat al polițiștilor bucureșteni, Ștefania Crăciun a plecat voluntar de acasă și, de 10 zile, familia nu mai are nicio informație despre ea.

”Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei tinere care, la data de 16 octombrie a.c., a plecat de domiciliul din sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent”, se afirmă în comunicat.

Semnalmentele tinerei dispărute

În apelul lor, anchetatorii spun că Ștefania Crăciun are înălțimea 1,70 metri, greutate 60 de kilograme, constituția atletică, fața ovală, ten deschis, ochi verzi, păr șaten, lung și cu fir drept.

În momentul în care a dispărut purta un hanorac verde cu buline albe, cu fermoar. Avea blugi albaștri cu tăietură la genunchi, șosete albe, papuci negri de plastic.

”Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, se afirmă în apelul polițiștilor.

Lasa un comentariu